Za medije /  Novice

Novice

05. januar 2011

V Poslovni coni Komenda zaradi zime gradnja upočasnjena

Pri gradnji infrastrukture nas je v okviru 2. faze izgradnje poslovne cone za mesec ali dva prehitela zima. Po grobi oceni je popolnoma končane približno 85 % komunalne infrastrukture, kar pomeni, da je v tem obsegu poleg vseh podzemnih vodov končan tudi asfalt, javna razsvetljava, transformatorske postaje itd. Predvidevamo, da bo do konca januarja opravljen tehnični pregled, morebitne izkazane pomanjkljivosti pa bomo odpravljali vzporedno z dokončevanjem ostalih del.

Nadaljevanje del je trenutno v veliki meri odvisno od zunanjih temperatur. Elektro Ljubljana je pričel z gradnjo novega kablovoda iz RTP Kamnik, ki bo zagotovil elektriko za zemljišča v okviru 2. faze poslovne cone, s tem kablovodom pa bo izboljšana tudi elektro oskrba 1. faze cone. Trenutno urejamo predvsem zelenice ob cestah, z drugimi deli pa bomo intenzivno nadaljevali ob primernem vremenu. Ob stabilnih pozitivnih temperaturah potrebujemo za zaključek vseh del še približno 2 meseca, tako da realno lahko pričakujemo otvoritev cone aprila letos.

Še vedno je v prodaji nekaj prostih, komunalno popolnoma opremljenih zemljišč velikosti od 2.500 m² do 40.000 m². Pokličite nas na telefonsko številko 01/834 33 29, z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.

<< nazaj