Za medije /  Novice

Novice

30. januar 2007

Podpora lokalni skupnosti

PC Komenda s podporo lokalni skupnosti na področju kulture, športa in turizma

V PC Komenda smo se na pobudo Društva upokojencev iz Komende odločili, da v letu 2007 podpremo njihova prizadevanja pri aktivnostih na kulturnem področju v domači občini in širše. Predsednik društva Janez Kimovec je ob tem poudaril, da bo PC Komenda na ta način članom društva zagotovila sredstva za delovanje mešanega pevskega zbora, folklorne skupine z ansamblom in dramske skupine, pa tudi drugih nosilcev umetniškega izražanja.

V košarkarskem klubu Komenda bodo v letu 2007 na treningih vsi člani selekcij na svojih majicah nosili logotip podjetja PC Komenda. V skladu z dogovorom s predsednikom kluba Romanom Grošljem bo reklamni napis podjetja zaradi podpore klubu vse leto tudi na vidnem mestu v telovadnici v Komendi.

Turistično društvo Komenda si je na čelu s predsednikom društva, Vidom Koritnikom, tudi letos zadalo vrsto nalog na področju predstavitve Občine Komenda širši javnosti. Ob tem si v PC Komenda želimo, da bi ob izvajanju društvenih aktivnosti tudi cona krepila svojo razpoznavnost in tako postala zaščitni znak občine. V turističnem društvu bodo z nošenjem reklamnih majic ter uporabo ostalega promocijskega materiala poskrbeli, da bodo ti cilji lažje uresničljivi. 

<< nazaj