Za medije /  Novice

Novice

12. maj 2008

Podpora lokalnih društev

PC Komenda s sponzorskimi sredstvi tudi letos sodeluje z lokalno skupnostjo predvsem na področju športa in turizma

V občini Komenda potekajo številne prireditve, povezane zlasti s praznovanjem občinskega praznika v mesecu maju. Številna lokalna društva in klubi bodo pri organizaciji različnih dogodkov aktivno sodelovali, zato smo se v PC Komenda odločili, da nekatere od njih podpremo v njihovih prizadevanjih pri izvedbi začrtanih aktivnosti. Sredstva smo zato namenili devetim lokalnim društvom, ki delujejo predvsem na področju športa in turizma.

PC Komenda je v tem letu podprla oziroma pomagala Košarkarskemu klubu Komenda, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Komenda, Turističnemu društvu Komenda, Mažoretnemu, twirling in plesnemu klubu Komenda, Društvu upokojencev Komenda, Planinskemu društvu Komenda, članski show skupini Plesnega kluba Urška, Kolesarskemu klubu Bexel in Društvu Stari traktor Moste.

Sponzorska sredstva bodo društvom in klubom v pomoč pri nadaljnjemu uspešnemu doseganju začrtanih ciljev in rezultatov, predvsem pa v pomoč pri organizaciji različnih aktivnosti, namenjenih prepoznavnosti Občine Komenda oz. naše lokalne skupnosti ter s tem tudi Poslovne cone Komenda.

<< nazaj